Ajoharjoittelutapahtuma järjestettiin Helsinki Caravan Oy:n tiloissa Espoon, Helsingin ja Vantaan yhdistysten yhteistyönä. Helsingin yhdistyksellä oli juhlavuosi, sillä tapahtuma oli jo 20. peräkkäinen. Tapahtumaa juhlistettiin mm. sillä, että yhdistys luovutti yritykselle pienoisvankkurit hopealaatalla.

Tapahtuman järjestäjille oli ennen tapahtumaa tullut valtavasti kyselyitä, jonka huomasi runsaassa osanotossa. Yhdistelmä ja matkailuauto eivät juurikaan ehtineet levätä ajovuorojen välissä. Ajajien kommentit olivat mielenkiintoisia, kuten erään rouvan toteamus, että hän liittyy karavaanariksi, mikäli selviää ajoradalta hengissä. Radalta palattiin ehjin nahoin, ajotaitomerkkikin tuli suoritettua ja harrastuksemme sai mukaan uuden jäsenen.

Helsinki Caravan Oy luovutti juhlavuoden kunniaksi kolme lahjakorttia kaikkien tapahtumassa ajoradalle uskaltautuneiden kesken. Lahjakorttien arvonnan suoritti SF-Caravan ry:n Leirintä- ja turvatoimikunnan jäsen Olof Bussman. Arpaonni suosi Tom Lindqvistiä, Pauliina Sormusta ja Jorma Venemiestä.

Tapahtumassa oli myös mahdollisuus suorittaa ajotaitomerkkejä sekä yhdistelmällä että matkailuautolla. Matkailuautolla ei toistaiseksi voi suorittaa jatkomestarimerkkiä, vaikka kaksi henkilöä suoritti radan kyseisen merkin arvoisesti.

Ajotaitomerkkejä suorittivat seuraavat henkilöt:

Matkailuvaunuyhdistelmällä

Jatkomestari Timo Aho Helsinki
  Elis Bussman Helsinki
  Hannu Kivikoski Espoo
  Ari Tervonen Helsinki
  Jorma Venemies Helsinki
Kulta II Juhani Peteri Helsinki
Hopea Paul Björkroth Helsinki
  Taisto Lahtinen Itä-Uusimaa
Pronssi Marjo-Riitta Björkroth Helsinki
  Tom Lindqvist Helsinki
  Jarmo Nousiainen Espoo
  Merja Pihajoki Espoo
  Jaakko Sainio Espoo

Matkailuautolla

Jatkomestari Juhani Peteri Helsinki
  Jorma Venemies Helsinki
Mestari Göran Wolff Espoo
Kulta II Timo Aho Helsinki
Kulta Björkroth Paul Helsinki
  Anne En Helsinki
 

Erkki Jarva

Vantaa
  Martti Jarva Vantaa
  Rakkola Juha Espoo
Pronssi Marjo-Riitta Björkroth Helsinki
  Jyrki Tuovinen Helsinki
  Hannu Villanen Matkailuautoilijat

Suuret kiitokset tapahtumaan osallistuneille, Juhani Mauriolle, Helsinki Caravan Oy:lle ja yhdistysten toimihenkilöille!