Lämmin glögi ja vastaleivotut joulutortut houkuttelivat lumisena ja kylmän tiistaina joukon karavaanareita perinteiseen glögitilaisuuteen toimistolle. Tieto tilaisuudesta oli saavuttanut myös muiden yhdistysten karavaanareita, jotka samalla tutustuivat toimistoon ja sen toimintaan.
Ehkä kaikille kuitenkin selkeimmin jäi mieleen tilaisuuden ylivoimainen tähti, toimistonhoitaja Nita Hauhian 11-kuukautta vanha poika Helmeri, joka varasti show:n monta kertaa. Satunnainen vierastaminen ei paljon tahtia haitannut.

Ilta kului mukavasti kesän reissuja kerratessa, kiersimme Kroatian FICC:n kautta Ruotsin PM- päiville ja sieltä kotimaan alueille. Saimme tietoa sekä Kroatian että muutaman kotimaan alueen kehityksestä vuosien varrella. Lisäksi kuulimme jos jonkinlaisista reissuilla sattuneista kommelluksista ja harharetkistä. Yhteistuumin totesimme, että matkailu avartaa, on se sitten tarkoituksellista tai tahatonta sellaista. Sellaista matkaa ei todennäköisesti ole, jossa ei sattuisi jotain sählinkiä.

Kiitokset osallistujille ja yhdistyksen emännälle.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2011!