Hallituksen esittely

Hallituksen jäsenille esitettiin kolme kysymystä.

1. Mitkä seikat vaikuttivat siihen, että ryhdyit karavaanariksi?
2. Mitkä tehtävät sinulla on hallituksessa ja miten aiot toteuttaa ne?
3. Terveisesi jäsenistölle.

 


Anne En

1. Kaverit, matkustamisen halut ja edut (laivaliput).

2. Olen hallituksen jäsen ja hoidan minulle annetut tehtävät parhaani mukaan.

3. Kaikki mukaan kokouksiin tekemään suuria päätöksiä ja toteuttamaan niitä!


Ari Kettunen

1. Viimeinen telttailukesä oli todella sateinen ja kateellisena katselin, kun toiset nautti asuntovaunun lämmöstä. Joskus on ollut myös kesämökki. Tämä harrastusmuoto on liikkuvan mökin harrastus, näkee paljon eri paikkoja Suomessa ja tietysti rajojen ulkopuolella myös. En ole vielä käynyt vaunulla rajojen ulkopuolella, Suomessa on vielä nähtävää.

2. Yritän suoriutua parhaani mukaan niissä tehtävissä mitä minulla on, lehtitoimikunnan jäsen ja toimintatoimikunnassa mukana. Olla mukana toiminnassa mahdollisimman aktiivisesti ja valvoa jäsenten etua toiminnassa.

3. Yhdessä tämä harrastusta viedään eteenpäin, hallitus vain toteuttaa jäsenten toiveita. Toivotaan mahdollisimman hyvää matkailukesää. Ainakin minä toivon, että päästäisin normaalin elämänmuotoon kaikessa suhteessa. Moikkaillaan tienpäällä ja muutenkin. Kehitysideoita voi tuoda myös minulle, vien ne hallituksen kokoukseen. Olisi mukava saada uusia aktiivisia toimijoita mukaan, lähtekää jäsenet vain rohkeasti kehittämään harrastusta!


Dag Lindholm

1. Retkeilin moottoripyörällä useita vuosia ja olin mm. Touring Finlandian jäsen, karavanmatkailu oli luonteva jatko harrastukselle.

2. Olen tällä hetkellä hallituksessa varapuheenjohtajana eli olen mukana hallitustyöskentelyssä ja toimin puheenjohtajan sijaisena tarvittaessa. Tehtävä on myöskin edustustehtävä, eli ”framilla oleminen ja myönteisen kuvan antaminen kuuluvat toimenkuvaan.

3. Niin kuin kaikissa yhdistyksissä ja yhteisöissä, on aktiivien määrä suunnilleen sama, on sitten kysymyksessä suuri tai pieni jäsenmäärä. Toivomukseni on, että löytyisi lisää uusilla virikkeillä varustettuja aktiivijäseniä.


Johanna Pihlajamäki

1. Perheemme kasvaessa, telttailu ei enää tuntunut mielekkäältä joten siirryimme vaunuilijoiksi. Perhesuhteiden muuttuessa ja lasten lennettyä pois kotoa, vaunun käyttötavassa tapahtui muutosta. Edelliset 8 vuotta kausipaikkalaisena riitti ja siirryttyäni matkailuautoilijaksi 35 vuoden vaunuilun jälkeen, ”pääsen” taas aktiivisemmin liikkeelle.

2. Olen työvaliokunnan jäsen, jonka lisäksi toimin Kultahiekan yhdyshenkilönä. Jatkan edelleen nettisivujen ylläpitoa ja tarpeen tullen osallistun eri tehtäviin taitojeni mukaan.

3. Meitä on moneksi, osa viihtyy vaunussaan kausipaikalla korvaten sillä kesämökin. Osa taas on liikekannalla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Matkailuvaunua ja –autoa käytetään myös harrastusten tukikohtana. Mutta kaikki me olemme karavaanareita ja kuulumme samaan aktiivisten ihmisten joukkoon. Siispä yllytän joskus lähtemään mukaan myös treffeille, niissä on oma tunnelmansa. Karavaanariuden alkuaikoina kiersimme perheemme kanssa paljonkin treffeillä ja ne olivat hauskoja matkoja. Nykyisin treffejä on vähemmän, mutta uskon että laatu korvaa määrän. Nähdään taas treffeillä!

 

Veijo Rahikainen

1. Halusin karavaanin ikkunasta nähdä Suomea ja sitten myöhemmin myös maailmaa.

2. Minulle ei ole hallituksessa vielä määritelty varsinaista tehtävää. Toimin hallitustyöskentelyn ohessa lehti toimikunnassa, ja kirjoittelen matkoistani sekä karavaanielämästä jäsenlehteemme.

3. Kierrelkää matkailuajoneuvoillanne! Aloittakaa Suomesta, siirtykää sitten Pohjoismaihin ja Eurooppaan. Maailmassa riittää nähtävää.

 

Kim Saarikoski

1. Hallituksen puheenjohtaja sekä muita pienempiä hommia. Reissaamisen vapaus ja uudet kokemukset kiehtovat. Yhdistystoimintaan tulin mukaan Sepän Jussin houkuttelemana ja sillä tiellä ollaan edelleen.

2. Hallituksen puheenjohtaja, jonka lisäksi teen muita pienempiä hommia. Haluaisin, että yhdistys olisi entistä avoimempi ja että meillä olisi yhdistyksenä enemmän tarjottavaa jäsenistölle. Tämähän on myös yhdistyksen etu.

3. Nauttikaa liikkumisen vapaudesta.

 


Tero Toivonen

1. Olen toisen polven karavaanari ja vaunuilu on tuttua jo lapsuudesta asti. Halu ja nälkä kokea ja nähdä eri kulttuureja, historiaa ja nykyisyyttä on ollut aina osa minua ja toivottavasti on myös jatkossakin.

2. Olen hallituksen jäsen. Toivottavasti voin tuoda uusia ideoita ja lisää virtaa toimintaan.

3. Haluaisin tehdä yhdistyksen entistä houkuttelevammaksi ja jäsenistöä paremmin palvelevaksi. Osallistukaa, vaikuttakaa, antakaa ideoita ja osallistukaa työryhmiin. Teitä tarvitaan.

 

Wolff Göran

1. Poikani pelasi jalkapalloa, jonka vuoksi tarvitsimme yhden auton lisää. Niinpä vuonna 1989 teimme matkailuautokaupat. Liityin Hangon vapputreffeillä vuonna 1990 Espoon yhdistykseen, jonka jälkeen olen ollut mukana lukuisissa yhdistysten tapahtumissa.

2. Olen ensimmäistä kautta hallituksesta; tehtäviä varmasti tulee kun aika kuluu.

3. Tavataan yhdistyksen tapahtumissa!

 

Armi Ylikorpi

1. En ole koskaan varsinaisesti ryhtynyt karavaanariksi, minusta vain tuli sellainen. Vanhempani ostivat vaunun 1980-luvun alussa tehtyään päätöksen vaunun ja teltan välillä. Heidän päätökseensä auttoi se, että mm. setäni sekä isäni serkku olivat karavaanareita. Harrastus taisi mennä minulla veriin – sen huomaa etenkin keväällä talven paikallaan olon jälkeen, kun aurinko on korkealla, on pakko päästä liikkeelle koska maantie tuntuu kutsuvan.

2. Olen hallituksen sihteeri ja tiedottaja. Huolehdin pöytäkirjojen ja yhdistyksen muiden papereiden laatimisesta. Lisäksi hoidan osan ns. juoksevista asioista. Tiedottajana huolehdin yhdistyksen asioiden tiedottamisesta Vankkuri-Uutisissa sekä nettisivuillamme. Toimin myös jonkinlaisena yleisenä tietotoimistona. Tehtävieni toteuttamiseen vaaditaan tarkkuutta, organisointikykyä ja kirjoitustaitoa. Hyvä muistikaan ei ole pahitteeksi eikä kommunikointitaito.

3. Kertokaa mitä toivotte yhdistykseltä. Lähettäkää hallitukselle ideoita siihen, miten nuorempaa porukkaa saataisiin mukaan harrastuksen piiriin ja sitä kautta myös yhdistyksen toimintaan.

Takaisin