JÄSENILMOITUKSET

Haluatko ostaa, myydä tai lahjoittaa tavaraa? Tai vaikkapa kiittää synttärivieraitasi. Tämä sivu on oman yhdistyksemme jäsenten pikku-ilmoituksille.
Ilmoitukseksi kelpaa vain teksti, kuvia ei siihen saa. Rivien määrän on oltava kohtuullinen, liian pitkiä tekstejä lyhennetään. Jäsennumeroa ei tarvita ilmoituksessa, ellei sitä tarvita selvennyksen vuoksi. Internetsivujen toimitus pitää itsellään oikeuden julkaista tai olla julkaisematta tai muokata ilmoitusta.
Ilmoitukset lähetetään vain sähköpostina osoitteeseen webmaster (at) sf-caravanhelsinki.fi ja siinä on oltava ilmoitustekstin lisäksi lähettäjän nimi ja osoite sekä jäsennumero tarkistuksen vuoksi. Ilmoitusteksti pitää olla sähköpostiviestissä valmiina tekstinä, liitetiedostoja ei hyväksytä. Tekstiä voidaan muokata tarvittaessa.
Ilmoitus tulee tälle sivulle noin 1-7 päivän viiveellä ja se poistetaan n. 2 kuukauden kuluttua, ellei ilmoituksen tekijä halua poistaa sitä aikaisemmin (esimerkiksi jokin tavara on jo myyty). Ilmoitukset numeroidaan toimituksen puolesta ja siinä on myös päiväys, jolloin ilmoitus on tullut näkyviin sivulle. Tuoreimmat ilmoitukset ovat ensimmäisinä.


00406