Vuoden 2018 liittokokous pidettiin 19.5.2018 Seinäjoella Koulutuskeskus Sedun Törnävä-salissa. Paikalla oli 165 henkilöä 56 yhdistyksestä. Salin aulaan oli pystytetty yhdistyksemme esittelypöytä jossa esiteltiin ensi vuonna pidettävää 50 vuotistreffejämme jotka pidetään Järvenpään Vanhankylänniemessä. Samanaikaisesti pidetään Järvenpää-talossa SF-Caravan ry:n liittokokous jota isännöimme.

Ennen kokouksen alkua jaettiin kunnianosoituksia. Ensin jaettiin kiitoksena kaksi Henget-reliefiä ansiokkaasta työstä liiton hyväksi. Reliefin numero 16 sai Juha Hämäläinen ja numeron 17 sai Markku Vänskä (matkoilla). Liitolla ei ole ollut aiemmin kuin yksi kunniajäsen (Lars Dahlberg). Nyt liittohallitus oli kutsunut useita kunniajäseniä ja ensimmäisen kerran kutsuttiin myös kaksi kunniapuheenjohtajaa. Kunniajäseniksi nimettiin Anssi Siukosaari, Reijo Numminen, Hannu Salminen, Martti Aula, Tuula Nieminen, Pentti Äijö ja Ilpo Tolvas. Kiitospuheen kutsuttujen puolesta esitti Siukosaari. Kunniapuheenjohtajiksi kutsuttiin Seppo Pietiläinen (matkoilla) ja Eero Ollila. Yhdistyksemme pitkäaikainen puheenjohtaja Reijo Numminen pääsi paikalle vasta iltajuhlaan jossa hänelle ojennettiin asianmukainen kunniakirja ja kukitettiin puolisoineen.

Viime vuonna Lappeenrannan liittokokouksen jäljiltä syntyneen keskustelun jälkeen neljä yhdistystä oli tehnyt ehdotuksen että liiton jäsenmaksuosuutta ei kerättäisi kuin yhden kerran jäseniltä jotka kuuluvat useampaan liiton alaiseen jäsenyhdistykseen. Liittohallitus oli tehnyt tälle liittokokoukselle sääntömuutosesityksen että liiton maksuosuus kerätään vain kerran. Kyseinen sääntömuutos hyväksyttiin yksimielisesti ilman äänestystä. Samalla liittohallitus oli tehnyt toisenkin sääntömuutosehdotuksen, jossa todetaan että liiton puheenjohtajan ja liittohallituksen jäsenten toimikausi alkaa heti liittokokouksen valinnasta. Myös tämä muutosesitys hyväksyttiin. Sääntöehdotuksista oli pyydetty ennakkopäätös Patentti- ja rekisterihallituksen Yhdistysrekisteristä joten muutos tuli heti käyttöön. Ylimenokautena vanhojen sääntöjen mukaisesti valitut luottamushenkilöt jatkavat vanhojen sääntöjen mukaisen toimikautensa loppuun.

Muut kokousasiat sujuivat jouhevasti, joten toimintakertomus ja tilinpäätös ym. viime vuodelta hyväksyttiin. Myös tulevalle toimikaudelle laadittu toimintasuunnitelma ja budjetti hyväksyttiin keskustelun jälkeen.

Liittohallituksesta oli kolme jäsentä erovuorossa ja ehdokkaita oli asetettu määräaikaan mennessä viisi. Ehdokkaita oli tentitty perjantai-iltana ja he esittelivät vielä itsensä lyhyesti. Äänestyksessä numerot osoittivat selvän kannatuksen kolmelle ehdokkaalle. Jatkokaudelle valittiin uudelleen Minna Joensuu ja Timo Tarvainen, uutena valittiin jäseneksi Jiri Kattelus.

Koska jäsenmaksuista oli jo tehty sääntömuutos liittohallituksen ehdotuksesta, neljä yhdistystä veti pois esityksensä jäsenmaksuperinnän muutoksesta. Lopuksi vielä yhdistyksemme puheenjohtaja toivotti yhdistysten edustajat tervetuleeksi liittokokoukseen 25.5.2019 Järvenpäähän.