SMV Caravan Team Finlandin syystapaaminen järjestettiin syyskuun alussa Tilkunpellossa Lammilla. Järjestäjien toivomaan 20 munavaunun kokoontumiseen ei ihan päästy, mutta munaennätys syntyi silti – paikalla oli 16 munavaunua, jotka olivat vuosimallia 1961-1983!
Pisin matka, 430 kilometriä suunta, oli matkattu Kokkolasta. Kyseiselle vaunukunnalle annettiinkin tapaamiseen pisimmältä tulleen pysti. Järjestäjien valitsema tyylikkäin yhdistelmä, josta löytyi vetoauton ja munavaunun väreihin sopivat 1940-luvun lastenvaunut ja istumarattaat, oli saapunut Nokialta. Perheestä löytyi myös tapahtuman nuorin osallistuja, kaksi kuukautta vanha Matilda.

Tapaamisen mainostaminen mm. paikallisessa lehdessä toi Tilkunpeltoon runsaasti yleisöä tutustumaan nostalgiavaunuihin, jonka vuoksi tapaamiseen osallistuneet vaunukunnat huomasivat parin tunnin hujahtaneen kuin tyhjää vaan. Mukavasti sujunutta aamupäivää täydensi alueen tarjoama nuotiokahvi.
Alue tarjosi käyttöömme myös todella pitkät ja tukevat pöydät, joista saimme pienellä väsäämisellä tarkoitukseemme sopivat.
Hieman kolea syyssää ei haitannut tahtia, sillä sitä saattoi lämmitellä Zernobyl Cafén soittaman rokin tahdissa.
Kerholle oli lauantaina järjestetty mahdollisuus käydä maankuulussa vaunusaunassa, joka havaittiin todella hyväksi ajoittaisesta tungoksesta huolimatta. Saunasta oli hyvä käydä ”virkistäytymässä” 11 asteisessa lammessa.

Kerhon seuraavat tapaamiset ovat 10.-12.06.2011 Vantaan Tallilla sekä 02.-04.09.2011, paikka ilmoitetaan myöhemmin.
Lisätietoja antaa Jari Nevala, jari68.nevala@elisanet.fi

Kerho kiittää SF- Caravan Kanta-Häme ry:tä tuesta onnistuneen tapahtuman järjestämisessä!