SYYSTREFFIT SAPPEELLA

Syksy oli edennyt niin pitkälle, että oli taas aika suunnata matka kohti Sappeeta ja Espoon yhdistyksen järjestämiä Syystreffejä. Treffit olivat nimenmuutoksesta huolimatta edelleen tanssipainotteiset.

Perjantai sujui leppoisasti leiriytymisen merkeissä, tuttujen tapaamisessa sekä monilla alueelle ensimmäistä kertaa saapuneilla itse alueeseen tutustumiseen. Illan hämärtyessä suunnattiin kohti ravintola Huippua ja siellä alkanutta vuoden 2009 iskelmäartisti Pasi Vainionperän vetämää karaokekilpailua. Kilpailussa valittiin ensimmäisen kerran Sappeen karaokekuningatar ja – kuningas. Kilpailuun osallistui 13 laulajaa ja sen taso oli erittäin korkea, jonka vuoksi tuomaristo joutui alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen valitsemaan finaalikierrokselle viisi laulajaa. Toinen kierros oli miesten kohdalla ensimmäistä kierrosta tiukempi. Tuomariston pähkäiltyä pisteitä aikansa, julkistettiin Sappeen vuoden 2009 karaokekuningattareksi Maria Häkkinen ja karaokekuninkaaksi Sami Karppinen.

Paikalla saapuneet reilut 80 vaunukuntaa pääsivät lauantai-aamupäivällä virallisten avajaisten ja lipunnoston jälkeen opettelemaan kävelyhumppaa ja boogieta Merja Kimarin opastuksella. Oppilaiden määrä yllätti opettajan positiivisesti.
Alueen nuorille järjestettiin tanssiopetuksen aikana FrisbeGolf-kisa, jossa palkittiin kaikki kolme osallistujaa, Maarit Kärkkäinen sekä Leevi ja Markus, joiden sukunimiä ei saatu kirjoihin ja kansiin.

Ennen saunoja päästiin kisaamaan joukkuekisassa, jossa järjestäjät omavaltaisesti valitsivat joukkueet. Kisa koostui neljästä rastista, joissa testattiin mölkynheittokykyä, puhallustekniikkaa puhallustikassa, tietämystä tietovisassa sekä hoksottimia muistipelissä. Pistelaskun jälkeen todettiin, että joukkuekisan oli voittanut joukkue nimeltään Iso Nelonen.

Treffeillä järjestettiin myös vuoden 2010 FICC-Rallya koskeva info, joka kiinnosti puolta treffikansasta. Infon vetäjä Jussi Seppä oli pikaisesti ehtinyt koota uuden infopaketin, kun päivää ennen tapahtumaa tuli tieto, että Rallyn pitopaikka oli jälleen kerran muuttunut. Rally järjestetään Park Umagissa Kroatiassa Adrianmeren rannalla 18.-25.06.2010.

Ruokailun, sieni- ja marjareissujen, päiväunien, puukäsityöostosten ja saunojen jälkeen olikin sitten taas aika suunnata kohtia Huippua ja virittäytyä tansseihin Minna Sirkiän tahdissa.
Orkesterin ensimmäisellä tauolla arvottiin arpajaisten arvokkaimmat palkinnot, mutta itse päävoitto, miniläppäri, jäi noutamatta. Voittoarpa löytyi vasta sunnuntai-aamuna, kun arpajaisten kuuluttaja Timo Aho avasi omat arpansa.

Sunnuntaina kierrettiin vielä musiikkipolku, jonka voitti Ylermi Lehti ja jaettiin kilpailujen palkinnot. Järjestäjien jakamien palautelomakkeiden palauttaneiden kesken arvotun palkinnon sai Hannu Weckman.

SF-Caravan Espoo ry kiittää treffivieraita ja tapahtuman tukijoita!