Mistä on kyse?
Caramba on matkailuvaunuyhdistelmän ja matkailuauton käsittelystä kiinnostuneille karavaanareille tarkoitettua kilpailutoimintaa. Caramba on mielenkiintoinen ja taitoa vaativa harrastus kaikille, joilla on urheiluhenkeä.

TalviCaramba 2015
Kilpailu järjestettiin 21.2.2015 Rajamäellä melko sateisessa kelissä, välillä satoi vettä ja välillä räntää. Kilpailua isännöi jälleen kerran SF-Caravan Hyvinkään seutu ry.
Laakson kentällä ei tänäkään vuonna kilpailtu talviolosuhteissa, mutta sohjoinen ja jäinen kenttä toi haastetta kilpailuun.
Rajamäellä oli ensimmäistä kertaa mahdollista ajaa Carambaa myös matkailuautolla ja paikalle saapuikin kaksi yksikköä. Kilpailijoita olikin sitten kasassa peräti 12, joka on lähes yhtä paljon kuin kesäkauden kilpailuissa. Kilpailemaan oli tultu Kokemäeltä asti.
Yleisöä oli sateisesta säästä huolimatta paikalla runsaasti, liekö tuo matkailuautosarja houkutellut uteliaita paikalle.

Yhdistelmäsarjan voittoon ajoi tiukan toisen kierroksen jälkeen Helsingin yhdistyksen Janne Kallio. Toiseksi kurvaili Helsingin yhdistyksen Ilari Lepola ja kolmanneksi Väst-Nylandin yhdistyksen Toni Westerlund. Matkailuautosarjan voittoon ajoi Juhani Peteri ennen Kristian Rehnforsia; molemmat Helsingin yhdistyksestä.

Vuoden 2015 talvikilpailun tulokset ovat:

Matkailuvaunuyhdistelmä

1. Janne Kallio Helsinki
2. Ilari Lepola Helsinki
3. Toni Westerlund Väst-Nyland
4. Kimmo Oinas Vantaa
5. Bror-Erik Nyholm Väst-Nyland
6. Lasse Vähä-Vahe Kokemäen seutu
7. Ralf Hietaniemi Väst-Nyland
8. Jari Nurmi Hyvinkään seutu
9. Esko Vuorinen Hyvinkään seutu
10. Timo Aho Helsinki

Matkailuauto

1. Juhani Peteri Helsinki
2. Kristian Rehnfors Helsinki