Vapputreffit 2006

Yhdistys järjesti 10 vuoden tauon jälkeen taas vapputreffit. Paikkana oli Somerniemellä sijaitseva Hovimäki Camping, jonka puitteet tapahtumien järjestämiseen ovat mitä mainioimmat: voi valita nurmikko tai hiekkapaikan, alueella on hyvä sauna uimarantoineen, koiratarha ja korien uimaranta sekä ravintola A-oikeuksiineen, jossa tapahtuman aikana tarjottiin lounasta sekä vappubrunssi.
Paikasta, pitkistä pyhistä, mainonnasta ja upeasta säästä huolimatta ei tapahtuma ollut väen runsaudella pilattu- paikalle tuli 23 vaunukuntaa. Lisäksi alueelta oli varattu 3 mökkiä karavaanareiden toimesta; paikalla oli myös reilut kymmenkunta kausipaikkalaista.
Mutta, järjestelytiimi ei antanut tämän lannistaa itseään, vaan hyvä vappufiilis kesti maanantain päättäjäisiin asti sillä karavaanielämä on toista kuin tosielämä.

Treffien teemana oli ” treffit ilman humppaa”, joka käytännössä tarkoitti sitä, että ohjelma oli laadittu nuorempia karavaanareita silmällä pitäen.
Iltamusiikki oli näin ollen varsin menovoittoinen; vappuaattona sai lisäksi kasvoihinsa ”Fylli- tädin” mielikuvituksen tuotteen. Kilpailut olivat leikkimielisiä eli aikuiset rikkoivat ilmapalloja, kokeilivat amazonkeihään tarkkuutta, heittivät saapasta vastatuuleen ylämäkeen sekä testasivat miltä rollaattorilla kävely tuntui tarkoituksena päästä ihanne-aikaan. Lisäksi saatiin kokeilla tikkupullan paistoa.
Lapsille ja nuorille tarjottiin mm. aarteenetsintää, elokuvia sekä mahdollisuus osallistua osaan aikuisten kisoihin.

Paikalliset nähtävyydet oli ohjelmassa otettu huomioon. Badding kioski Paratiisi avasi lauantaina ovensa meille noin tunniksi, suurkiitokset Raija Kostianderille & kumppaneille siitä!

Kiitos treffitoimintaamme tukeneille tahoille:

Arla Foods Oy Ab
Interrent Europcar Oy
Arto Halonen
Helsinki Caravan Oy
Hovimäki Camping
Camilla Kainulainen
Malkit Oy
Pienkoneliike Vainikka
Pirkko ja Reino Paananen
Tiina Sane
SF- Caravan Espoo ry
Würth

Armi Ylikorpi