LASTENTREFFIT 16.–18.6.2017

Kesäkuussa vietettiin Vantaan Tallin alueella lasten treffejä. Vastaanotto aukesi perjantaina klo 14.00. Jonka jälkeen alueelle saapuikin 29 vaunukuntaa. Ilta ohjelmassa olikin perinteisesti saunavuorot ja niiden jälkeen lapsille järjestettiin disco Alisilla.

Lauantaiaamu aloitettiin sanan metsästyksellä. Lapset kiersivät karttojen kanssa etsimässä kirjaimia ja palauttivat sitten sanan kesätoimistolle, jossa kaikki lapset palkittiin jäätelöllä. Kello yksitoista aloitettiin lasten olympialaiset.

Lajeina olivat Keppihepparata tai Polkuautorata, Ripalo-peli ja saappaanheitto. Ladossa samaan aikaan järjestettiin nallelle tai nukelle tarkoitettu neuvola, jossa ahkerat neuvolatädit Tuula ja Paula vastaanottivat paljon potilaita. Samassa tilassa oli myös Niinan hienosti hoitama ongintapiste.

Yhdeltä saapui alueelle poni, jossa olikin monta ratsastajaa. Samaan aikaan alueelle saapuikin Koljalan VPK esittelemään hienoa paloautoa ja vastailemaan innokkaiden kysymyksiin ja esittämään kalustossa löytyviä erikois tavaroita. Tarja ja Sinikan toimesta grillillä oli lapsille tikkupullan paistoa sekä aikuisille kahvia ja pullaa.

Kahdelta lapsille laitettiin päivädisco käyntiin, jossa soitettiin vain lasten musiikkia. Samaan aikaan järjestettiin aikuisille olympialaiset. Lajeina oli Ripalo, Tikan heitto lakanan takaa, saappaan heitto ja limupullojen kaato paloruiskulla.

Lopuksi päivä päätettiin saunavuorojen jälkeen lasten discoon, jossa lapsille tarjoiltiin popcornia ja mehua, discon jälkeen vielä laulettiin aikuisten ja muutaman lapsen voimalla karaokea. Suuret kiitokset Sannalle välisiivouksesta.

Sunnuntaina treffit päätettiin palkintojen jakoon.

Lapsilla oli neljä sarjaa:

  Pojat 0-5     Pojat 6-15     Tytöt 0-5     Tytöt 6-15
1. Adam   1. Miilo   1. Venla M.   1. Viivi
2. Arttu   2. Niko   2. Silja   2. Miisa
3. Peetu   3. Miro   3. Janna   3. Maisa

Kirjapalkinto jaettiin vielä kahdelle kovasti mukana kilpailemassa oleville pienille herroille Santerille sekä Eemille.

Myös aikuiset palkittiin olympialaisista. Naisten voittajia olivat Suvi A., Tuula L. ja Susanna. Miesten voittajia olivat Mikko, Ari A. ja Pertti T.

Hakemistoon