Musiikkitreffit Vantaan Tallilla 25.–27.8.2017

Musiikkitreffit vietettiin Vantaan Tallilla 25.–27.8.2017 ilmat suosivat treffiviikonloppua. Tämä treffi oli 34. laskujeni mukaan, ensimmäiset olivat vuonna 1981, väliin on jäänyt kaksi kertaa erinäisistä syistä.

Tapahtuman tarkoitus on viettää viikonloppu erilaisten musiikkiluonteisten ohjelmien merkeissä. Tänä vuonna oli orkesteritanssit perjantai-iltana perinteisesti ladossa ja meno oli letkeää ja vauhdikasta. Tanssittajina oli tanssiorkesteri Axent.

Lauantaiaamuna teimme päätöksen siirtää päivän ohjelmat Tallin Ylisille, koska ilma oli erittäin kylmää ja tuulista, ladossa olisi tullut kylmä musiikkitietokilpailun aikana.

Iltapäivällä kokoonnuimme jälleen ylisille musiikkiohjelman kuunteluun, johon myös me kaikki osallistuimme yhteislaulun merkeissä. Laulattajina olivat Risto Sippola ja Jukka Saarinen.

Jatkoimme Ylisillä illalla karaoketanssien merkeissä Päivin johdolla. Meno oli vauhdikasta ja mukana oli paljon ja hyviä laulajia. Niin se ilta kului rattoisasti ja oli jälleen aika lopettaa ja mennä nukkumaan koska sunnuntaina oli lähtö kotiin.

Sunnuntaiaamuna oli tietokilpailun palkintojen jako. Vaikka kysymykset olivat joidenkin mielestä aika vaikeita, vaan aina ne voittajat ovat löytyneet.

Saunat kuuluivat tietysti treffien ohjelmaan.

Oli aika kiittää treffiväkeä osallistumista ja suunnata katseet tuleviin tapahtumiin. Paikalla oli 68 vaunu-/autokuntaa.

Mukana oli myös M Jarva


Tanssittajana Axent

Hakemistoon