Mistä on kyse?
Caramba on matkailuvaunuyhdistelmän ja matkailuauton käsittelystä kiinnostuneille karavaanareille tarkoitettua kilpailutoimintaa. Caramba on mielenkiintoinen ja taitoa vaativa harrastus kaikille, joilla on urheiluhenkeä.

Caramba kilpailussa ajetaan kaksi erää, joissa on kolme ratakuviota erää kohti. Jokainen kilpailija ajaa omalla autollaan.

Suomen mestaruudet ratkesivat tiukan kisan jälkeen
Kuluvan vuoden Caramaban Suomen mestaruuskilpailut järjestettiin SF-Caravan Hankoniemi ry:n / Hangoudd rf:n Syystreffien yhteydessä Hangossa. Kilpailuun osallistui 11 carambistia. 

Päätuomari Olof Bussman oli tällä kertaa asettanut kierrosten ajoajan aikarajaksi 8 minuuttia, jonka kaikki selvittivät ongelmitta. Haasteelliset kuviot aiheuttivat tosin niin sakkosekunteja kuin keilojen kaatamistakin.

Viimeisen kilpailijan ajettua toisella kierroksella maaliin, todettiin, että Helsingin yhdistyksen edustajat olivat tällä kertaa erittäin menestyksekkäitä.
Naisten matkailuautosarjan mestariksi ajoi Marjo-Riitta Björkroth.
Matkailuautosarjan Suomen mestariksi ajoi Timo Aho. Toiseksi sijoittui Simo Taipalus ja kolmanneksi Kari Härkönen. Juhan Peteri oli kilpailun neljäs. Taipalus totesi kilpailun jälkeen, että auto otti kilpailussa kaksoisvoiton, sillä Taipalus ja Aho ajoivat poikkeuksellisesti samalla autolla.
Matkailuvaunusarjan Suomen mestariksi ajoi Elis Bussman. Toiseksi sijoittui Janne Kallio ja kolmanneksi Bror-Erik Nyholm. Mestaruus oli Bussmanille järjestyksessään jo 19.

Kilpailijoiden suorituksia voi käydä katsomassa oheisesta linkistä: https://mustonenkahvimaa.com/

Tulokset:

Naiset, matkailuauto

1. Marjo-Riitta Björkroth   Helsinki 5.56,91

Matkailuautolla

1. Timo Aho Helsinki 5.10,43
2. Simo Taipalus Helsinki 5.18,57
3. Kari Härkönen Helsinki 5.57,66
4. Juhani Peteri Helsinki 9.24,52

Matkailuvaunuyhdistelmä

1. Elis Bussman Helsinki 4.47,68
2. Janne Kallio Helsinki 6.17,25
3. Bror-Erik Nyholm Helsinki 7.07,52
4. Toni Westerlund Helsinki 9.14,00
5. Eero Mustonen Väst-Nyland 10.11,13
6. Ray Björklund Väst-Nyland 12.00,69

 

Kiitämme SF-Caravan Hankoniemi ry:tä / Hangoudd rf:ä kilpailun järjestelyistä!