Mistä on kyse?
Caramba on matkailuvaunuyhdistelmän ja matkailuauton käsittelystä kiinnostuneille karavaanareille tarkoitettua kilpailutoimintaa. Caramba on mielenkiintoinen ja taitoa vaativa harrastus kaikille, joilla on urheiluhenkeä.

Caramba kilpailussa ajetaan kaksi erää, joissa on kolme ratakuviota erää kohti. Jokainen kilpailija ajaa omalla autollaan.

Caramba Cup 2017
Kuluvan vuoden kolmas osakilpailu ajettiin Virroilla Virtain Betoni Oy:n pihalla. Kilpailua isännöi SF-Caravan Pirkanmaa ry. Kilpailuun osallistui kaksitoista kilpailijaa, kuusi matkailuvaunupuolella ja kuusi matkailuautopuolella.

Kilpailukentän ahtaus aiheutti tällä kertaa omalta osaltaan virheitä ja keilojen kaatamista. Kenttä oli kuitenkin kaikille sama. Eräs kilpailija totesi kaadettuaan keilan toisen kierroksen viimeisessä kuviossa innostuneensa liikaa jonka vuoksi keila meni nurin.

Virtojen Cup-kilpailussa nähtiin melko pitkän tauon jälkeen taas naiskuljettaja radalla, kun Helsingin yhdistyksen Marjo-Riitta Björkroth osallistui ensimmäiseen Cup-kilpailuunsa matkailuautosarjassa.

Helsingin yhdistyksen edustajat ottivat tällä kertaa matkailuvaunupuolen kaksoisvoiton Elis Bussmanin ajaessa osakilpailuvoittoon ja Bror-Erik Nyholmin toiseksi. Kolmanneksi ajoi Väst-Nylandia edustava Ralf Hietaniemi.

Väst-Nylandin edustaja Karl-Olof Grönholm ajoi matkailuautopuolen voittoon varmalla ajolla. Toiseksi sijoittui Helsingin yhdistyksen Kari Härkönen ja kolmanneksi Helsingin Juhani Peteri.

Marjo-Riita Björkroth oli oman sarjansa ykkönen.

Kilpailijoiden suorituksia voi käydä katsomassa oheisesta linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=0kfUb2jQD70&list=PL0GK3TxlXQm-YaydPvTF1q_FvRoS_cnLg

Tulokset:

Matkailuvaunuyhdistelmä

1. Elis Bussman Helsinki 4.39,72
2. Bror-Erik Nyholm Helsinki 5.33,05
3. Ralf Hietaniemi Väst-Nyland 6.05,49
4. Eero Mustonen Väst-Nyland 7.01,94
5. Ilari Lepola Helsinki 7.55,56
6. Lasse Vähä-Vahe Kokemäen seutu 13.00,58
7. Mikko Vähä-Vahe Kokemäen seutu 15.40,37

Matkailuautolla

Naiset

1. Marjo-Riitta Björkroth Helsinki 5.59.65

Miehet

1. Karl-Olof Grönholm Väst-Nyland 4.12,38
2. Kari Härkönen Helsinki 5.51,38
3. Juhani Peteri Helsinki 5.58,26
4. Kari Tampio Väst-Nyland 7.31,59
5. Paul Björkroth Helsinki 12.56,30

Kiitämme Virtain Betoni Oy:tä, SF-Caravan Pirkanmaa ry:tä ja Mustonen-Kahvimaata!