Edellisistä hyväntekeväisyystreffeistä oli taas vierähtänyt kaksi vuotta ja yt-alue oli sillä aikaa joutunut etsimään uuden kohteenkin. Tällä kertaa kerättiin varoja Lastenklinikan osasto 10:lle. Treffipaikaksi oli viimekertaiseen tapaan valittu Vihdin Pääkslahti.
Uusi kohde koettiin samalla tavalla tärkeäksi kuin edellinenkin, ja sunnuntaina saatoimme todeta treffituoton nousseen 8.000 euroon. Suuret kiitokset kaikille siitä!

Treffit avattiin lauantaina juhlavalla lippukulkueella, joka kiersi noin puolet alueesta. Eri tahot toivat tervehdyksensä treffiväelle: SF- Caravan ry:n terveiset välitti leirintä- ja turvatoimikunnan puheenjohtaja Markku Vänskä, Vihdin kunnan puolesta paikalla oli kunnanvaltuuston puheenjohtaja Varpu- Leena Malmgren, joka itsekin on karavaanari, ja Lastenklinikan osasto 10 tuki ry:stä niinikään karavaanari Kim Fröman yhdessä HUS:in edustajan Nina Santalan kanssa. SF- Caravan Itä-Uusimaa ry:n puheenjohtaja Kaj Saarinen luovutti avajaisissa merkkipäivänään osasto 10 hyväksi saamansa lahjoitukset.

Avajaisten jälkeen kisattiin jälleen kerran yhdistysten järjestämissä kilpailuissa, jotka oli jaettu kahteen osaan aamu- ja iltapäiväksi. Niin kauan kuin oravannahkoja riitti, saattoi kisata puhallustikassa, hankopelissä, palikkatestissä, Paten Boltsissa jne. Oli myös mahdollisuus tunnistaa kätkettyjä esineitä sekä ostaa kymppikukkia Anneli ja Kari Nurmiselta. Lapsille oli lisäksi järjestetty omaa ohjelmaa.

Kisojen välissä oli luonnollisesti ruokatauko. Meitä oli jo hemmoteltu aamulla uunituoreilla sämpylöillä; nyt saimme kunnon annokset soppaa ja jälkiruoaksi vielä jättikokoiset letut. Kaikki tietysti kaivamalla euroja treffimäärärahoistamme.

Ruokalevon ja kisavenyttelyn jälkeen oli sitten vuorossa kovasti odotettu köydenveto. Hämyt olivat jo hyvissä ajoin ilmoittaneet, ettei heiltä tule joukkuetta paikalle. Mutta eipä hätää, aina valmiina oleva Pääkslahti asetti joukkueen yt-aluetta vastaan. Kisassa kävi täysin samalla tavalla kuin kaksi vuotta sitten - Pääkslahti veti yt-alueen joukkueen kerralla ketoon.

Sunnuntaina päästiin vielä kiertämään luontopolku ja samalla sai hakea mahdolliset arpajaisvoitot. Päävoittona olleen viinicoolerin, joka arvottiin lauantain tanssien tauolla, voitti Matti Tiikkaja. Arpajaisia valvoi Markku Vänskä.
Kilpailujen palkintojen jaossa huomasi sen, ketkä olivat kovia kisaamaan jos ei muuten, niin ainakin keskenään.

Treffien järjestelytiimi kiittää kaikkia treffeille osallistuneita ja tapahtuman tukijoita:
Autoglym Max Caravan
Caravan Center Oy Memofoto Vantaa Tikkurila
Dometic Oy Metso Paper
Helkama Velox Nordea Vantaa Korso
Helsingin Pihaleikkiväline Olle Andersson Oy Ab
Helsinki Caravan Oy OnninBussi ryhmä
Järvenpään Mestariasunnot Paavilainen Auli
Jä-Vi Oy herrasväki Paju
Keski-Uudenmaan Osuuspankki Peteri Juhani
Kesko Prisma Kirkkonummi
Arto Kirsi ja Nina Nyyssönen Pääkslahden matkailuvaunualue
Kosonen Marika Saarinen Kaj
Lauttasaaren Työkalupakki Schenker
Leipomo Virtanen WJ Oy Lohja Silfverberg Helli
Lindfors Riitta SF-C Espoo ry
Lohja Caravan Oy SF-C Helsinki ry
Lohjan Autopalvelu Vakuutusyhtiö Tapiola
Lomapalvelu Örum Oy Ab