Toimiston remontti saatiin joulukuun alussa sellaiseen pisteeseen, että perinteinen glögitilaisuus voitiin järjestää siellä 10.12.2014. Tilaisuudesta oli tosin ilmoitettu jäsenlehdessäkin, mutta välillä tuli epäusko josko toimisto oikeasti on käytettävissä. Joulutunnelmaa ei kyllä sään puolesta saavutettu; ulkona olleet kynttilät eivät myrskyssä tahtoneet palaa.

Tilaisuus keräsi tänäkin vuonna paljon jäseniä paikalle niin omasta kuin naapuriyhdistyksistä. Tilaisuutta emännöivät tuttuun tapaan Päivi Sippola ja Armi Ylikorpi. Uudistettu toimisto keräsi kehuja ja remonttimiehet saivat ansaittua arvostusta hyvästä työstä.

Tilaisuudessa puhuttiin paljon liiton juhlavuodesta ja kesän FICC Rallysta. Rallykuvista koottu valokuva-albumi kiersi ahkerasti henkilöltä toiselle. Katseet suunnattiin jo kohti ensi kesää ja Kroatin FICC- Rallya. Jäsenet harmittelivat sitä, että FICC Rally päättyy samana päivän kun Tanskassa järjestettävät PM-päivät alkavat. Ehtiminen molemmille suurtapahtumille on siten tehty lähes mahdottomaksi.

Kiitos tapahtumaan osallistuneille!